AAA Tekstgrootte
Meest recente vacatures
inCentrum, Westrand-Zuid, Westrand-Oost
inCentrum, Westrand-Zuid, Westrand-Oost
inregio Roosendaal en Bergen op Zoom (West-Brabant)
inHoogerheide, Woensdrecht, Putte, Ossendrecht
inCentrum, Westrand, Dijken, Kalsdonk, Fatima-Burgerhout
inWerkgebied TWB: Roosendaal, Bergen op Zoom, Etten-Leur en omgeving

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden bij TWB zijn conform CAO VVT 2014-2016. Daarnaast biedt TWB de mogelijkheid tot deelname aan het meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden. Dit systeem bied je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden passend bij jouw individuele voorkeuren. Door het inzetten van bepaalde bronnen, zoals vakantieuren, kun je zelf je arbeidsvoorwaarden bepalen. Je kunt bijvoorbeeld uren inruilen voor extra salaris. Ook zijn er volop mogelijkheden tot het volgen van een opleiding, gebruik te maken van het digitaal leerplein en bieden wij een aantrekkelijke reiskostenregeling.

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een verklaring waaruit blijkt dat je gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een specifieke taak of functie in de samenleving. Wanneer je wordt aangenomen bij TWB in een uitvoerende functie, dienen wij een VOG van je te ontvangen.

Waarom een VOG?
Als je werkt in de zorg, werk je met een kwetsbare groep mensen. Iedere zorgorganisatie is verplicht om aan haar medewerkers een VOG te vragen bij indiensttreding. De volledige procedure hieromtrent wordt toegelicht aan je tijdens het sollicitatiegesprek.

Meer informatie over de VOG?
Zie https://www.justis.nl/producten/vog voor meer informatie over de VOG, de aanvraagprocedure hiervan en de verschillende tarieven.

Heb je nog vragen omtrent de procedure omtrent de VOG? Neem dan per mail contact op met ons via werken@twb.nl of bel naar 088 560 2002.

Belder 2-4
4704 RK Roosendaal
Postbus 1116

4700 BC Roosendaal
tel. 088 560 2000