AAA Tekstgrootte
Meest recente vacatures
inCentrum, Westrand-Zuid, Westrand-Oost
inCentrum, Westrand-Zuid, Westrand-Oost
inregio Roosendaal en Bergen op Zoom (West-Brabant)
inHoogerheide, Woensdrecht, Putte, Ossendrecht
inCentrum, Westrand, Dijken, Kalsdonk, Fatima-Burgerhout
inWerkgebied TWB: Roosendaal, Bergen op Zoom, Etten-Leur en omgeving

Opleidingen

Onze medewerkers vormen de spil in onze organisatie. Ons succes is immers grotendeels te danken aan de inzet en het enthousiasme van de medewerkers. Om ervoor te zorgen dat iedereen optimaal functioneert bieden we volop mogelijkheden om door te groeien en je verder te ontwikkelen, op zowel professioneel als persoonlijk vlak. 

We zijn een erkend leerbedrijf!

Dit wil zeggen dat onze organisatie naast het bieden van stageplaatsen en het aanbieden van opleidingen voor medewerkers, we ook individuele ontwikkeling van medewerkers bevorderen. Dit door het aanbieden van trainingen en/of cursussen. TWB heeft een professioneel en deskundig team opleldingen. Zij bieden al onze medewerkers persoonlijke begeleiding, dit door een werkbegeleider op de werkvloer en een praktijkbegeleider als coach en om de procesgang te bewaken. Er wordt veel aandacht besteed aan de wijze waarop je de leerstof en je stageopdrachten verwerkt. Je kunt dan ook rekenen op een goede, professionele begeleiding. Het team opleidingen staat altijd voor jou klaar!

Digitaal leerplein

Om ervoor te zorgen dat iedereen optimaal functioneert èn bekwaam blijft in de uitvoering van Voorbehouden en Risicovolle handelingen, biedt TWB Thuiszorg met Aandacht de mogelijkheid om middels het TWB Leerplein op een leuke, digitale en interactieve manier bezig te zijn met het up-to-date houden van de handelingen binnen zijn/haar kwalificatieniveau. Dit bestaat uit een theoretisch gedeelte welke volledig binnen de digitale leeromgeving uitgevoerd wordt en afgesloten wordt met een kennistoets. Hierna volgt een praktische toetsing door een van onze enthousiaste trainers. Wanneer beiden met een voldoende zijn afgerond volgt er automatisch een bekwaamheidsverklaring in het portfolio van de medewerker. Deze nieuwe manier van leren is voor velen een uitdaging maar veel medewerkers zijn enthousiast hierover.

Waarom bekwaam zijn en blijven? Als organisatie willen we alleen maar hoogkwalitatieve zorg bieden en daarbij is het bekwaam zijn en blijven in de uitvoering van Voorbehouden en Risicovolle Handelingen een vereiste. Voorbehouden en Risicovolle handelingen zijn aan (landelijke) veranderingen/regels/wetgeving onderhevig. Dus ook wanneer je denkt alles te kennen en te kunnen, zou het zomaar kunnen zijn dat er nieuwe landelijke richtlijnen/veranderingen zijn, waar je als professional van op de hoogte hoort te zijn.


Belder 2-4
4704 RK Roosendaal
Postbus 1116

4700 BC Roosendaal
tel. 088 560 2000