AAA Tekstgrootte
Meest recente vacatures
inCentrum, Westrand-Zuid, Westrand-Oost
inCentrum, Westrand-Zuid, Westrand-Oost
inregio Roosendaal en Bergen op Zoom (West-Brabant)
inHoogerheide, Woensdrecht, Putte, Ossendrecht
inCentrum, Westrand, Dijken, Kalsdonk, Fatima-Burgerhout
inWerkgebied TWB: Roosendaal, Bergen op Zoom, Etten-Leur en omgeving

Sollicitatieprocedure

Iedereen die bij ons solliciteert krijgt een reactie! Je ontvangt in eerste instantie een automatische ontvangstbevestiging, zodat je weet dat je sollicitatie in goede orde bij ons is aangekomen. Afhankelijk van het vervolg van de sollicitatieprocedure vindt de volgende communicatie per e-mail of telefonisch plaats. 

Een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek vindt altijd telefonisch plaats. Tijdens het sollicitatiegesprek maken wij kennis met elkaar, willen wij een juist beeld krijgen van je kwaliteiten en interesses en beoordelen we of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Het is van groot belang dat je bekwaam én bevoegd bent voor de functie waar je op solliciteert. Wanneer het resultaat van dit gesprek voor allebei de partijen positief is, word je uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Uiteraard kan afgeweken worden van deze sollicitatieprocedure, bij sollicitaties voor een aantal functies is het wenselijk dat je een dagdeel meeloopt of dat er nog een gesprek met directe collega's plaatsvindt. Uiteraard houden we je continu op de hoogte wat betreft de sollicitatieprocedure. Een tip die we je alvast willen geven: bereid je goed voor op een sollicitatiegesprek!

Bij het bewaren van je gegevens in portefeuille, kun je er vanuit gaan dat we vertrouwelijk met je gegevens omgaan. Je kunt zelf aangeven wanneer je wenst dat wij je gegevens uit ons bestand halen. Ook nemen wij bij elke passende vacature contact met je op en bespreken we samen de mogelijkheden!

Heb je vragen over een sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met onze afdeling W&S. Bel naar deze afdeling via het telefoonnummer 088-5602000.

Belder 2-4
4704 RK Roosendaal
Postbus 1116

4700 BC Roosendaal
tel. 088 560 2000