AAA Tekstgrootte
Meest recente vacatures
inCentrum, Westrand-Zuid, Westrand-Oost
inCentrum, Westrand-Zuid, Westrand-Oost
inregio Roosendaal en Bergen op Zoom (West-Brabant)
inHoogerheide, Woensdrecht, Putte, Ossendrecht
inCentrum, Westrand, Dijken, Kalsdonk, Fatima-Burgerhout
inWerkgebied TWB: Roosendaal, Bergen op Zoom, Etten-Leur en omgeving

Wie wij zijn

TWB

TWB, Thuiszorg met Aandacht is een thuiszorgorganisatie in West-Brabant en heeft zo'n 2200 medewerkers in dienst. We leveren basiszorg, verzorging & verpleging en nog meer. Voor uitgebreide informatie kijk dan op de website van TWB, Thuiszorg met Aandacht. Daar vind je meer informatie over de producten en diensten die door TWB worden geleverd. TWB is een groeiende en vooruitstrevende organisatie.

TWB Select

TWB Select is het interne uitzendbureau van TWB, Thuiszorg met Aandacht en bestaat uit twee onderdelen, namelijk de flexpool en Werving & Selectie. De flexpool bestaat uit een groot aantal flexibele krachten en vakantiekrachten. Deze krachten worden gedurende het hele jaar ingezet bij TWB, Thuiszorg met Aandacht en met name in de vakantieperiodes. Werving & Selectie is verantwoordelijk voor de werving van personeel voor TWB Select en voor TWB.

Flexpool

De flexpool bestaat uit zo'n 500 medewerkers en worden gepland door onze regiocoördinatoren en planners van het planbureau. Als medewerker van de flexpool heb je absolute vrijheid en kun je zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent. Je ontvangt van ons een 0-urencontract (oproepovereenkomst) en je kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent. Zo kun je je werk afstemmen op je persoonlijke privé situatie of naast je studie een centje bijverdienen.

Werving & Selectie

En daarnaast bestaat het team van Werving & Selectie uit een Recruiter en Administratief Medewerkers W&S. Onze recruiter is dagelijks op zoek naar enthousiaste medewerkers. Je thuis voelen binnen de organisatie waar je werkt, een afwisselende baan en met plezier naar je werk gaan is ontzettend belangrijk! Wij luisteren naar onze medewerkers en bespreken samen welke functie en dienstverband het meest passend is.

Belder 2-4
4704 RK Roosendaal
Postbus 1116

4700 BC Roosendaal
tel. 088 560 2000